Cicles Cardona, punt final a 70 anys a peu de carrer

La crisi del coronavirus va accelerar el tancament de la històrica botiga de bicicletes del carrer de Valldoreix


  • Comparteix:

El local de Cicles Cardona / Foto: Cugat Mèdia

El local de Cicles Cardona / Foto: Cugat Mèdia

La crisis del coronavirus ha precipitat el final de Cicles Cardona. La veterana botiga del carrer de Valldoreix, un clàssic del comerç local, va abaixar la persiana a l'estiu quan el seu propietari, Josep Maria Cardona, va decidir que ja n'havia tingut prou, als 73 anys. Cardona ha explicat a Cugat Mèdia que ell hagués seguit 'dos o tres anys més' però que les dificultats derivades de la pandèmia l'han fet decidir a deixar-ho estar.

ESCOLTA-HO

Cicles Cardona va veure néixer, per exemple, la Unió Ciclista Sant Cugat i ha estat un punt de trobada d'aficionats a aquest esport de la ciutat durant dècades. Precisament, aquesta funció social és la que més trobarà a faltar Cardona, propietari i únic treballador de la botiga des que la va heredar del seu pare, fundador del comerç. Cardona ha explicat que les dificultats per fer front a les restriccions del coronavirus, desinfeccions, control d'aforament i cita prèvia han estat el detonant perquè decidís tancar.

La botiga va abaixar la persiana definitivament el 30 de juny passat.

Secció a 'Comerços emblemàtics'
Cicles Cardona va ser una de les botigues protagonistes de la secció 'Comerços emblemàtics' del 'Sant Cugat a fons' la temporada passada. A la secció, Josep Maria Cardona ja va assenyalar que veia proper el final i que no hi hauria traspàs. De la mà de Toni Samsó, va repassar la història d'un dels negocis més antics de la ciutat.


Josep Maria Cardona

Ha sigut tremend. No saber qui entra, qui surt, on posar la gent, si han trucat o no... Desinfecta, torna a desinfectar... Tot són problemes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.