El programa 'Explorer' arrenca amb 44 joves participants

La iniciativa, de la qual participa l'Ajuntament, té la finalitat d'impulsar el talent jove


  • Comparteix:

Cartell del programa Explorer / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Cartell del programa Explorer / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El programa d'emprenedoria 'Explorer, joves amb solucions' s'ha posat en marxa aquest dimarts i compta amb 44 participants, que tiraran endavant 27 projectes. Són iniciatives que han de contribuir a 'resoldre els objectius de desenvolupament sostenible de l'ONU (acció pel clima, igualtat de gènere, producció i consum responsable...). El programa va adreçat a joves d'entre 18 i 31 anys i està impulsat pels ajuntaments de Sant Cugat i Cerdanyola, així com per la Universitat Autònoma de Barcelona i pel Banc Santander.

Durant un any, els participants rebran formació, a través diferents recursos i xerrades en línia. Amb aquesta formació es vol dotar als joves d'habilitats emprenedores com el lideratge, treball en equip o tècniques comunicatives.

La jornada de presentació ha comptat amb la participació de la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Elena Vila, que ha celebrat que Sant Cugat "continua apostant per la innovació, l'emprenedoria i el talent dels joves". Segons ha explicat, des que es va crear aquest programa fa 10 anys, s'ha donat suport a prop de 180 iniciatives.

Dels 27 projectes participants, el millor participarà aquest estiu a l'European Innovation Academy, que tindrà lloc a Lisboa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.