CUPRA City Garage Sant Cugat, el nou concessionari de Maas

El primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, ha assistit a la inauguració de l'establiment


  • Comparteix:

Imatge de la inauguració del nou concessionari / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la inauguració del nou concessionari / Foto: Cugat Mèdia

Maas Oninauto ha inaugurat al número 20 de l'avinguda Rius i Taulet el CUPRA City Garage Sant Cugat, un nou concessionari urbà, el mateix dia que obria també, a la capital del Bages, el CUPRA Garage Manresa. L'acte, que s'ha celebrat aquest dijous (també via streaming per arribar a les dues localitzacions a la vegada), ha comptat amb l'assistència del primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, que s'ha mostrat satisfet amb la notícia. 'Sempre que una empresa aposta per Sant Cugat, crea dinamisme, llocs d'ocupació i riquesa', ha apuntat Soler.

El concepte 'City Garage', segons ha explicat el director comercial de CUPRA Espanya, Víctor Sarasola, "és una manera disruptiva d'experiència de client". En el cas de Sant Cugat concretament, es tracta d'un establiment de 260 metres quadrats de disseny obert i d'estil industrial que, a més de la funció principal de concessionari, també servirà per acollir exposicions i tota mena d'esdeveniments.

Per la seva banda, el director general del grup Maas, Josep Font, ha remarcat la importància de Sant Cugat i ha assegurat que "el perfil de client que hi ha a Sant Cugat s'ajusta molt als valors de CUPRA: és gent cosmopolita, que valora el disseny, la tecnologia i la qualitat i que busca la sofisticació sense els símbols d'estatus convencionals".


Pere Soler

Sempre que una empresa aposta per Sant Cugat és una bona notícia, perquè crea dinamisme comercial i llocs d'ocupació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.