Sant Cugat trenca la tendència dels últims tres mesos i torna a reduir les xifres d'atur al setembre

El nombre d'aturats (2.395) torna a situar-se a nivell de principis d'any, abans de la crisi provocada per la guerra d'Ucraïna


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una Oficina de Treball / Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'una Oficina de Treball / Foto: ACN

El setembre ha sigut un bon mes per a l'atur a Sant Cugat. Després de tres mesos seguits de creixement, el primer mes del curs ha frenat aquesta tendència i ha retallat en 108 les persones en situació d'atur. Aquesta bona dada fa que la variació interanual sigui de 211 aturats menys respecte el setembre de 2021. Actualment, les persones apuntades a les llistes de l'atur a Sant Cugat són 2.395, una xifra similar a la que hi havia just abans de l'inici de la guerra a Ucraïna, i que ha portat una incipient crisi econòmica. Sant Cugat capitalitza més de la meitat de la reducció de l'atur a tot el Vallès Occidental, que és de 154 persones menys. Sant Cugat i el Vallès van en direcció contrària a la mitjana de Catalunya, on l'atur ha crescut un 1% al setembre amb 3.373 desocupats més.


Evolució mensual de l'atur a Sant Cugat




Variació mensual




Evolució anual





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.