Torna el programa d'emprenedoria 'Explorer'

Es tracta d'una iniciativa impulsada per la UAB, Banc Santander i els ajuntaments de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola


  • Comparteix:

Imatge del cartell informatiu del programa Explorer / Foto: Programa Explorer

Imatge del cartell informatiu del programa Explorer / Foto: Programa Explorer

El Parc de Recerca UAB impulsa un any més el programa gratuït 'Explorer', una iniciativa per a joves d'entre 18 i 31 anys que vulguin tirar endavant la seva idea de negoci. L'objectiu de la proposta és orientar els participants perquè puguin elaborar projectes sòlids, viables i sostenibles a fi de poder resoldre els problemes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030, fixats per les Nacions Unides. Aquesta iniciativa, promoguda pel Banc Santander a través de Santander Universitats i el Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE), compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Sant Cugat, Cerdanyola i Rubí i el suport de la Diputació de Barcelona.

Durant les 12 setmanes que dura el curs (del 30 de gener al 30 d'abril), els participants podran desenvolupar habilitats emprenedores com ara el lideratge, el treball en equip o perfeccionar les habilitats comunicatives. Enguany, la formació es farà amb un format semipresencial i comptarà amb continguts digitals orientats a completar reptes i plantilles de treball, sessions de Q&A amb experts, sessions en línia amb referents del món de l'emprenedoria i esdeveniments presencials.

Totes les persones interessades en el programa es poden inscriure abans del 13 de desembre aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.