El MWC, una oportunitat perquè les empreses emergents s'obrin camí

Dues de les empreses santcugatenques que hi han participat, Vottun i nen, expliquen la seva experiència a la fira


  • Comparteix:

El Mobile World Congress (MWC) acaba aquest dijous, amb el pas de milers de visitants i la mostra de centenars d'expositors. Ha estat una trobada on les empreses, especialment les emergents, aprofiten per entomar oportunitats de negocis. 'Hem vingut per obtenir nous inversors, clients i col·laboradors', explica el director de producte de Vottun, Martí Ras. En el mateix sentit s'ha pronunciat la chief operating officer de nen, Xènia Riasol, que destaca l'oportunitat de fer networking, col·laboracions i 'aconseguir finançament.

Vottun i nen són dues companyies de Sant Cugat que han participat enguany al congrés de telefonia mòbil. La primera és una empresa dedicada a la creació de productes per facilitar l'ús de la blockchain als clients. Per la seva banda, nen és una start-up que desenvolupa una solució terapèutica digital per ajudar els infants amb càncer a suportar psicològicament la malaltia.

El MWC és el primer que se celebra sense mascareta des que va esclatar la pandèmia. L'absència de mesures restrictives és quelcom posat en valor pels participants. "Es notava un MWC descafeïnat", ha relatat Ras, que celebra que "ara torna a ser el que era abans". En aquest sentit, Riasol ha admès estar "sorpresa" per la quantitat de persones que han desfilat pels pavellons de Fira de Barcelona.




Martí Ras i Xènia Riasol

Hem vingut al MWC per obtenir nous inversors, clients i col·laboradors perquè l'adopció de la blockchain sigui encara més gran. / Per a nosaltres és networking i fer col·laboracions, i buscar finançament.

Martí Ras i Xènia Riasol

Estem sorpreses que hi hagi tanta gent. La gent té molt d'interès. / Aquests últims anys es notava un MWC descafeinat i ara torna a ser el que era abans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.