RTVE de Sant Cugat, seu de la 1a Cimera Internacional del Sector Agroalimentari

Serà un dels platós on s'emetran en directe les ponències de la trobada


  • Comparteix:

Imatge del centre de RTVE a Sant Cugat / Foto: RTVE

Imatge del centre de RTVE a Sant Cugat / Foto: RTVE

La primera edició de la Cimera Internacional del Sector Agroalimentari arriba el 22 i 23 de març a Barcelona. La trobada internacional es desenvoluparà al Palau de Congressos de Fira de Barcelona i a la seu de RTVE a Sant Cugat, que serà un dels platós on s'emetran en directe les diferents ponències. Aquesta primera cimera comptarà amb la presència de ponents de 22 països i el suport d'organitzacions com l'OMS i la FAO.

La cimera pretén ser un "espai de reflexió" sobre el món de l'alimentació. L'organització va a càrrec de la Fundació Incyde de les Cambres de Comerç, la Fundació Mediterrània i la Fundació Triptolemos. Les jornades giraran sobre quatre eixos: el sistema alimentari global i Pacte Verd Europeu; com donar valor afegit als productes i marques; la conjuntura econòmica i política; i cultura, la formació, hàbits de consum i gastronomia.

En la sessió inaugural, el dia 22 de març, hi intervindran, entre d'altres, la ministra d'Agricultura i Desenvolupament Rural de Guinea Bissau, Batche Candé; l'exministre de Producció i Treball de l'Argentina Dante Sica, i el ministre d'Agricultura i Ramaderia del Paraguai, Santiago Bertoni; i possiblement també el ministre de Política Agrària i Aliments d'Ucraïna, Mykola Solskyi.

Des del centre de RTVE de Sant Cugat s'acolliran i retransmetran diferents taules rodones previstes per a la jornada de dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.