Es manté la vaga dels treballadors de Sarbus i La Vallesana per a l'11 i 13 d'abril

La direcció de l'empresa santcugatenca va proposar el 18 i 20 d'abril per evitar les afectacions en la tornada a la feina després de Setmana Santa


  • Comparteix:

Sarbus i La Vallesana han demanat a la Generalitat que es garanteixi uns serveis mínims en els dies de vaga / Foto: Moventis

Sarbus i La Vallesana han demanat a la Generalitat que es garanteixi uns serveis mínims en els dies de vaga / Foto: Moventis

Els comitès d'empresa de Sarbus i La Vallesana han rebutjat ajornar la vaga convocada per als pròxims 11 i 13 d'abril. La direcció de les companyies van proposar ajornar la convocatòria de vaga per no afectar en el primer dia després de Setmana Santa i per continuar negociant amb els representants sindicals. L'empresa que opera a Sant Cugat havia ofert als sindicats que fessin vaga els dies 18 i 20 d'abril, però l'organització que representa els treballadors, ho va rebutjar.

Sarbus i La Vallesana han demanat a la Generalitat de Catalunya que marqui uns serveis mínims per garantir "el servei de transport als usuaris". A més, des de l'empresa d'autobusos s'ha convocat una nova reunió entre direcció i representants sindicals per al 4 d'abril per buscar un acord definitiu.

La gerent de Sarbus, Júlia Gilabert, ha explicat que des de l'empresa "hi ha voluntat de negociar i dialogar per arribar a un acord". Sobre els serveis mínims, Gilabert ha afegit que encara no han rebut resposta per part de la Generalitat, però que han demanat "un percentatge alt per a l'hora punta".




Júlia Gilabert

Clarament hi ha un marge de negociació i hi ha voluntat de part nostre per dialogar i seguir negociant. De moment, hi ha hagut un bon acostament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.