Ajornada la vaga parcial indefinida convocada pels treballadors de Sarbus

El comitè de vaga vol reflexionar sobre l'oferiment de diàleg de l'empresa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un bus de la companyia Sarbus / Foto: Moventis

Imatge d'arxiu d'un bus de la companyia Sarbus / Foto: Moventis

El servei de bus urbà i interurbà de Sant Cugat funcionarà amb normalitat aquest dijous. El comitè de vaga ha decidit no fer aturades parcials per reflexionar sobre l'oferiment de l'empresa Sarbus de 'parlamentar i parlar de diners, cosa que en les dues conciliacions no va voler, i també arribar a acords sobre la resta de reivindicacions'. El comitè assegura, això sí, que 'la vaga segueix convocada i és indefinida', cosa per la qual avança que la reprendrà la setmana vinent, amb aturades parcials dimarts i dijous. Aquest dijous, asseguren els treballadors, 'serà per a tothom una jornada de reflexió' que serà 'la calma que precedeix la tempesta o els vents que ens portin a bon port.



Entre les reivindicacions dels treballadors hi ha la demanda que es garanteixi l'accés al lavabo, un calendari laboral, una màquina de fitxar i que es programin les línies amb els temps d'expedició ben ajustats per evitar el perjudici tant dels treballadors com dels usuaris.

Si es reprenen les aturades, aquestes tindran lloc els dimarts i dijous, amb una afectació de 7 h a 9 h, de 17 h a 19 h i de 23.30 a 1.30 h. La Generalitat de Catalunya ha establert uns serveis mínims consistents en la realització d'un 50% de les expedicions en hora punta (els dos primers trams) i d'un 25% de les expedicions en hora vall (l'últim tram).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.