Sis empreses de Sant Cugat aposten per la reelecció de Ramon Talamàs al capdavant de la Cambra de Terrassa

L'actual president s'ha presentat a les eleccions del proper 20 de setembre amb l'objectiu de mantenir-se al capdavant de l'ens


  • Comparteix:

La Cambra de Comerç de Terrassa / Foto: Wikicommons

La Cambra de Comerç de Terrassa / Foto: Wikicommons

Sis empreses santcugatenques han mostrat el seu suport a la candidatura de Ramon Talamàs, l'actual president de la Cambra de Comerç de Terrassa, per a les properes eleccions de l'entitat del 20 de setembre. Sant Cugat Empresarial, Eurofragance, GFT, Liven, Marcove i Sabadell Art han apostat per la reelecció de Talamàs, que es presenta amb la voluntat de revalidar la presidència de la cambra.

La nova Cambra estarà formada per 45 membres, 35 seran escollits a les eleccions -cinc més que en els passats comicis-, cinc representants de les empreses de major aportació voluntària i cinc representants proposats per les organitzacions empresarials. Totes les cambres de comerç catalanes estan en el mateix procés electoral. Es podrà votar del 15 al 19 de setembre de forma telemàtica, i el 20 del mateix mes de forma presencial a les seus de les cambres de 10 h a 17 h. El termini de presentació de candidatures serà entre el 24 de maig i el 7 de juny. Per a la presentació de les candidatures a la major aportació voluntària serà del 21 al 27 de setembre.

En total estan cridats a votar a les eleccions de la Cambra de Comerç de Terrassa empresaris de 12 municipis: Sant Cugat, Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.