VIA Empresa està d'aniversari: 10 anys de periodisme econòmic de referència

El mitjà de comunicació va néixer el 2013 a partir de la revista 'B-30' amb l'objectiu de recollir l'actualitat econòmica catalana en format digital


  • Comparteix:

La redacció del mitjà de comunicació / Foto: VIA Empresa

La redacció del mitjà de comunicació / Foto: VIA Empresa

El VIA Empresa bufa espelmes. El mitjà de comunicació de referència en informació empresarial i econòmica celebra enguany 10 anys des que es va crear amb l'objectiu d'oferir una mirada positiva sobre el teixit econòmic. La publicació, amb seu a Sant Cugat s'ha especialitzat en continguts diaris i reportatges en profunditat adreçats als professionals del món empresarial. Una dècada després del seu naixement, el mitjà s'ha consolidat amb més de 200 mil usuaris únics mensuals.

La publicació és hereva de la revista vallesana B30, que es va crear fa 15 anys de la mà del diari Avui i el Diari de Sant Cugat. Durant cinc anys, la revista va oferir continguts econòmics referents a l'àrea del Vallès. L'editor del VIA Empresa, Ramon Grau, explica que van veure la possibilitat d'ampliar el producte i passar de l'àmbit comarcal al nacional. "Hem tingut un gran suport per part de les entitats empresarials i també dels lectors", assegura Grau, que també remarca que s'han convertit en uns referents de l'economia en positiu. "La nostra línia editorial marca que sempre parlem en clau constructiva i positiva, donem a conèixer casos d'èxit, parlem de les persones que ho fan possible i tenim opinadors de primer nivell".

De cara al futur, VIA Empresa vol continuar consolidant-se al territori amb més continguts, però també es planteja expandir-se arreu de l'Estat. En aquest sentit, ja existeix un diari econòmic i empresarial en euskera al País Basc, EnpresaBidea, que va néixer de la mà de VIA Empresa. "Ens agradaria poder fer alguna edició al País Valencià, però ara és complicat per la conjuntura política", reconeix Grau.




Ramon Grau

La veritat és que estem molt contents, hem rebut molt suport per part de col·lectius empresarials, de cambres, i també dels lectors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.