Establerts serveis mínims aquest dimecres a Rodalies

El servei està afectat per una convocatòria de vaga de la CGT


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

El Govern ha dictat uns serveis mínims del 66% en hores punta durant la vaga de Rodalies convocada per aquest dimecres pel sindicat CGT. Es prestarà com a mínim el 66% del servei d'un dia laborable en el període comprès entre les 6 h i les 9.30 h del matí i entre les cinc i les vuit i mitja del vespre. Durant la resta de la jornada el servei serà del 33%. Des de Rodalies han assenyalat que la vaga l'ha secundat un 2% de la plantilla.

En un comunicat la companyia ferroviària lamenta els efectes que pugui provocar entre els usuaris l'aturada organitzada per CGT. També assegura que va demanar al Departament d'Empresa i Treball uns serveis mínims superiors, de fins al 75% en hora punta, com el que, afirma, acostuma a aplicar el ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana en situacions similars.

El sindicat convocant ha avisat que aquesta aturada és "el punt de partida" d'un seguit de mobilitzacions que volen fer aquest 2023.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.