El santcugatenc Albert Valverde, nou president de Pimec Joves Vallès Occidental

Valverde aposta per crear espais d'intercanvi perquè els joves empresaris del territori creïn noves sinèrgies i comparteixin idees


  • Comparteix:

El santcugatenc Albert Valverde / Foto: Cedida

El santcugatenc Albert Valverde / Foto: Cedida

El santcugatenc Albert Valverde és el nou president de Pimec Joves Vallès Occidental. Valverde, que ocupa el càrrec en substitució d'Alberto Rodilla, aposta per crear xarxes entre els joves empresaris del territori perquè 'puguin intercanviar idees i crear noves sinèrgies'. En aquest sentit, també es marca com a objectius crear espais intergeneracionals on els empresaris 'puguin intercanviar coneixement i experiències amb els més joves'. En l'àmbit digital, Valverde vol proporcionar als empresaris eines per introduir 'innovació als seus projectes' amb noves tecnologies com la intel·ligència artificial.

En declaracions a Cugat Mèdia, Valverde ha assegurat que la seva obligació és "atendre adequadament les necessitats dels joves empresaris". "Necessitem entendre quines necessitats tenen, per això és important crear aquests espais de diàleg per detectar els reptes", ha explicat el santcugatenc. En aquest sentit, Valverde ha remarcat que les xarxes de contacte i els espais de diàleg són fonamentals per atendre aquestes necessitats.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.