Segon mes consecutiu d'augment de l'atur a Sant Cugat, que tanca l'agost amb 2.548 persones registrades

Hi ha 88 persones més a l'atur que el mes passat i 45 més que fa un any


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una oficina del Servei d'Ocupació de Catalunya / Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'una oficina del Servei d'Ocupació de Catalunya / Foto: ACN

La xifra de persones a l'atur creix per segon mes consecutiu a Sant Cugat. La ciutat ha tancat l'agost amb 2.548 persones registrades, el que significa un augment del 3,6% respecte al mes passat i gairebé d'un 8% respecte a fa dos mesos. Segons dades de l'Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat, la xifra de fa un any també era inferior, en concret de 45 persones menys (2.503). Tot i això, Sant Cugat continua tenint una de les taxes d'atur registral més baixes de la comarca (5,49% al juliol), només per sobre de la de Matadepera (3,68%).








Al Vallès Occidental hi ha 45.339 persones a l'atur, 977 més que al juliol però 1.433 menys que fa un any. La comarca segueix la mateixa tendència que el país: Catalunya registra 338.872 persones a l'atur, 7.516 més que al juliol (+2,27%), però 12.073 menys que a l'agost de l'any passat (-3,44%). D'aquesta manera, tot i l'augment d'aquest mes, aquesta és la xifra més baixa de persones desocupades a l'agost des del 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.