La delegació de la Cambra de Terrassa a Sant Cugat, un dels punts de fricció entre Talamàs i Cugueró

Els dos candidats a presidir la Cambra mostren al debat de Cugat Mèdia les seves diferències malgrat haver compartit consell els últims quatre anys


  • Comparteix:

Cugat Mèdia ha sigut l'escenari d'un debat ple de retrets entre els dos candidats principals a presidir la Cambra de Terrassa, a la qual pertanyen, i hi tenen un paper molt actiu, les empreses i autònoms de Sant Cugat. El període per votar comença aquest divendres 15 de setembre, i acabarà el dia 20. Fins al dia 19 es podrà votar de manera telemàtica, i el dia 20 es podrà votar de manera presencial a la seu de la Cambra al carrer Blasco de Garay a Terrassa. Ramon Talamàs és el líder de la candidatura 'La Teva Cambra' i candidat a la reelecció, i l'aspirant a la presidència és Natàlia Cugueró, líder de la candidatura 'Eines de País', que els últims quatre anys ha sigut vicepresidenta del Consell Executiu amb Talamàs.


CONSULTA AQUÍ EL FUNCIONAMENT I EL SISTEMA DE VOTACIÓ DE LES ELECCIONS A LA CAMBRA DE TERRASSA DE 2023

Un dels punts forts del programa electoral de Cugueró és la reobertura de la delegació de la Cambra de Terrassa a Sant Cugat, que es va tancar fa dos anys sota la presidència de Talamàs. Cugueró, com a vicepresidenta, explica que va oposar-se a la mesura, i acusa l'actual president de prendre la decisió sense informar-ne a la delegada d'aquell moment, Sun Rius, que forma part activa de la candidatura de Cugueró. Talamàs diu que "això és fals", i ho demostra amb les actes dels consells executius.

El candidat a la reelecció defensa el tancament de la delegació santcugatenca a conseqüència de la Covid: "Amb la pandèmia vam valorar tancar la delegació perquè es feien tràmits documentals que es podien fer des de Terrassa, i ens vam adonar que fer les coses digitalment ens afavoria. Quan va acabar la pandèmia, vam valorar que es podia fer la mateixa activitat de manera digital". I ho justifica amb dades: "Hem mantingut l'activitat documental i s'han reduït un 5% els costos".

Mentre Talamàs no té la intenció de reobrir la delegació, Cugueró aposta clarament per "incrementar la presència a Sant Cugat amb gent del territori que coneix la ciutat i l'activitat empresarial".

RAMON TALAMÀS

El presidenciable per 'La Teva Cambra' té 71 anys i és un empresari ja jubilat però amb una àmplia experiència com a alt directiu en empreses com Cirsa, La Sirena, Atrian Bakers i Auden Foods. Compta amb l’important suport de la CECOT, Sant Cugat Empresarial i cinc empreses santcugatenques més.

NATÀLIA CUGUERÓ

La presidenciable per 'Eines de País' té 51 anys i és fundadora de Getapartner, empresa d'assessorament empresarial especialitzada en startups. També és professora d'Economia i empresa a la UOC. Compta amb el suport de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i de vuit empreses santcugatenques.




Ramon Talamàs

Amb la pandèmia vam valorar tancar la delegació perquè es feien tràmits documentals que es podien fer des de Terrassa. Ho vam fer amb el confinament, i ens vam adonar que fer les coses digitalment ens afavoria. Quan va acabar la pandèmia vam valorar que es podia fer la mateixa activitat de manera digital.

Natalia Cugueró

Incrementar la presència a Sant Cugat amb gent del territori que coneix la ciutat i l'activitat empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.