Modificació pressupostària per ampliar la partida de les obres d'Anselm Clavé

Els diners s'extreuen de reduccions d'altres partides


  • Comparteix:

El carrer d'Anselm Clavé, vianantitzat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El carrer d'Anselm Clavé, vianantitzat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'Ajuntament ha injectat 277.000 euros a les obres per vianantitzar el carrer d'Anselm Clavé. Es tracta d'un finançament que s'ha produït perquè es comptava amb un finançament de l'AMB que al final no ha arribat, ha explicat el tinent d'alcaldia d'Economia, Carles Brugarolas. Així, ara el projecte té un cost de gairebé 900.000 euros per al consistori. Els diners que s'han afegit provenen de baixes per anul·lació d'altres partides. El govern ha usat la mateixa fórmula amb els 22.000 euros que s'han afegit al pressupost per millorar i ampliar l'enllumenat a la citat. Tot plegat forma part de la 28a modificació del pressupost municipal, que ha prosperat gràcies als vots a favor del govern (Junts i ERC), el PSC i Vox i les abstencions de la CUP, el PP i En Comú Podem.

ESCOLTA-HO

En total, amb aquesta maniobra s'han mobilitzat 339.070 euros per adaptar els comptes, prorrogats per l'equip de govern anterior, a les necessitats d'enguany.

CONSULTA AQUÍ LA DOCUMENTACIÓ DEL PLE DE SETEMBRE



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.