Sis empreses de Sant Cugat, al nou plenari de la Cambra de Terrassa

Quatre pertanyen a la candidatura La teva Cambra i dues, a la d'Eines de País


  • Comparteix:

Foto de familia de la Cambra de Terrassa / Foto: Cambra de Terrassa

Foto de familia de la Cambra de Terrassa / Foto: Cambra de Terrassa

La Junta Electoral Central ha ratificat aquest dijous com a definitius els resultats dels vots per sufragi a les cambres de comerç de Catalunya, que el passat 20 de setembre van culminar a les cambres de Barcelona, Manresa i Terrassa, on queda representada Sant Cugat amb sis vocalies. L'organisme ha celebrat, a més, el sorteig per determinar una de les dues vocalies electes de la Cambra de Terrassa després que les candidatures de La Teva Cambra (Cecot) i Eines de País empatessin. Com a resultat, la vocalia serà per a l'empresa local Coneix Project Management, d'Eines de País. Serà la sisena empresa santcugatenca que formarà part del plenari que presideix Ramon Talamàs (La teva Cambra).

La candidatura La teva Cambra (Cecot) tindrà com a vocals santcugatencs Joan Franquesa (Associació Empresarial Sant Cugat del Vallès), Joan Torras (GFT ITConsulting), Olga Velasco (Marcove Industrial) i Robert Navarro (Sabadell Art). Eines de País compta amb les vocalies locals d'Eduard Royo (Anàlisi Química) i Judit Coll (Coneix Project Management).

Joan Franquesa, a més, ha estat nomenat nou delegat de la Cambra per a la zona de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat. Segons va explicar Talamàs, aquest és un càrrec que no es vota, però que estarà a totes les reunions de la junta.

El Ple de la Cambra de Comerç de Terrassa està format per un total de 45 membres. Del total d'empreses representades al Ple de la Cambra, 35 han estat designades per sufragi dels electors i electores en les votacions celebrades del 15 al 20 de setembre. Altres cinc membres amb representació al Ple corresponen als representants proposats per l'organització empresarial CECOT i cinc membres més són els representants d'empreses de major aportació voluntària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.