Sant Cugat lidera la facturació del Vallès Occidental

La xifra de negoci del municipi és de 9.404,9 milions d'euros, el que representa un 17,5% del total de la comarca


Temes relacionats

Les filials d'empreses estrangeres a Sant Cugat es dupliquen en 10 anys ( 2/gen/24)


  • Comparteix:

El parc empresarial de la ciutat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El parc empresarial de la ciutat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Sant Cugat és el municipi del Vallès Occidental amb el volum de negoci més elevat, segons indica l'informe 'Estructura empresarial de la província de Barcelona' de la Diputació de Barcelona. Amb 9.405 milions d'euros, la ciutat lidera el rànquing de facturació de la comarca, seguida de Montcada i Reixac i Terrassa. En total, la facturació al Vallès és de 53.833,7 milions d'euros, dels quals Sant Cugat representa el 17,5%. Pel que fa al rànquing de les 25 empreses amb major xifra de negoci de la província, la santcugatenca Cargill SLU es cola a l'11a posició, amb una facturació de 1.441,6 milions d'euros.




El municipi agafa més força al rànquing de la comarca, en el qual situa vuit empreses entre les 25 amb major xifra de negoci. A més de Cargill, entren també Boehringer Ingelheim, Roche, Europastry, Grupo Elektro Stocks, Fluidra, Distribuidores Automáticos de Bebidas y Alimentos SA i Palex Medical. La llista al Vallès Occidental la lidera la cadena de supermercats Lidl, amb 5,144,5 milions d'euros de xifra de negoci.



L'informe de la Diputació de Barcelona també presenta el rànquing de municipis de la comarca en facturació per càpita. En aquest paràmetre, Sant Cugat se situa en vuitena posició, amb 98.249 euros per habitant. La llista la lideren Castellbisbal (384.069 euros/habitant), Palau-solità i Plegamans (210.785 euros/habitant) i Montcada i Reixac (209.112 euros/habitant). La mitjana del Vallès Occidental és de 57.216 euros per habitant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.