Fluidra guanya 114 milions d'euros durant el 2023, un 28,8% menys que l'any anterior

Les vendes van retrocedir un 14,2%, fins als 2051 milions d'euros


  • Comparteix:

Imatge de la façana de Fluidra / Foto: ACN

Imatge de la façana de Fluidra / Foto: ACN

Fluidra va obtenir un benefici net de 114 milions d'euros durant el 2023, un 28,8% menys que l'exercici anterior, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Les vendes, a més, es van reduir un 14,2%, fins als 2051 milions d'euros, per les vendes d'un menor volum a causa de la correcció de l'inventari en el canal i menor demanda per a noves piscines, d'acord amb la companyia. Malgrat tot, aquest descens va estar 'dins del rang de les expectatives, amb volums més baixos i un tipus de canvi desfavorable compensant els preus més alts'. D'altra banda, l'Ebitda va arribar als 445 milions d'euros per l'efecte del descens de les vendes davant els 512 milions d'euros de l'exercici anterior.

De cara al 2024, Fluidra espera unes vendes d'entre 2000 i 2150 milions d'euros, un Ebitda d'entre 440 i 490 milions d'euros.

"Hem obtingut uns bons resultats el 2023, en línia amb les nostres expectatives, en un entorn comercial difícil. Malgrat la incertesa macroeconòmica, arranquem el 2024 deixant enrere la correcció de l'inventari en el canal i amb confiança en la resiliència de l'aftermarket", ha assenyalat el president executiu de Fluidra, Eloi Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.