Made 2 Move, la consultoria santcugatenca per a l'aterratge dels expats a Sant Cugat

Les impulsores d'aquesta iniciativa expliquen al 'Connectats' com neix i quins serveis ofereixen


  • Comparteix:

Caitriona i  Zoe, emprenedores a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Caitriona i Zoe, emprenedores a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Made 2 Move ofereix des de fa dos anys serveis de consultoria a persones expatriades que arriben per primer cop a la ciutat, sols o amb família. Les seves creadores, Zoe Crockford i Caitriona Birkenheim, són dues mares expatriades que posen la seva experiència i coneixement de la ciutat al servei dels seus clients. Triar escola, trobar un habitatge, informar sobre els serveis que ofereix la ciutat i, fins i tot, tramitar el visat són algunes de les gestions que ofereixen. Durant aquest temps aquesta iniciativa ha donat servei i suport a 20 famílies.

ESCOLTA-HO

Famílies dels Estats Units, del Regne Unit i d'Austràlia han contractat els serveis de Made 2 Move cercant resposta a preguntes complicades per als estrangers. Com llogar una casa? Quina diferència hi ha entre les escoles públiques i concertades? Són xocs culturals que necessiten l'ajuda de la Zoe i la Caitriona, que compten amb el suport d'un advocat per a sol·licituds de NIE i visats. Tot i ser una entitat santcugatenca, també ajuden persones que s'han de mudar a qualsevol altre municipi.

Passar per la mateixa situació que ara viuen els seus clients ha estat l'espurna que les va motivar a emprendre i crear Made 2 Move. Des de llavors, la xarxa de col·laboradors ha augmentat, la majoria mares expatriades. Tot i això, és una entitat petita i asseguren que aquesta proximitat amb les famílies les diferencia d'altres consultories d'arreu del territori. Amb alguns dels clients acaben creant un vincle i, amb d'altres, una amistat.




Zoe Crockford

Hi ha molts estrangers aquí i, per tant, molta demanda. El més important és que nosaltres hem passat per aquí i sabem el difícil que és traslladar-se a un país nou amb un nou idioma i encara més difícil amb nens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.