Joly recorda al PSC que mai s'havia engegat tan aviat el procés pressupostari com aquest any


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde d'Economia diu que cap grup no ha presentat esmenes al pressupost de despesa ordinària, tancat des del juliol

El tinent d'alcalde d'Economia diu que cap grup no ha presentat esmenes al pressupost de despesa ordinària, tancat des del juliol

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, afirma que el procés d'elaboració dels pressupostos municipals mai s'havia iniciat tan aviat com aquest any. Joly respon així al PSC, que havia acusat l'equip de govern de no donar la informació necessària per al debat pressupostari. El titular d'Economia afegeix, a més, que ni els socialistes ni cap altre grup no ha presentat esmenes a l'avantprojecte del pressupost ordinari, que està a disposició dels partits des del mes de juliol.

Jordi Joly ha atribuït les crítiques del PSC a 'la cantarella de sempre' d'aquest grup polític i ha lamentat que els socialistes no tinguin en compte que aquest any l'àrea d'Economia i Hisenda ha engegat el procés pressupostari més aviat que mai.

El tinent d'alcalde ha recordat que els treballs van començar al febrer i que cinc mesos després, al juliol, ja estava enllestit i a disposició dels partits polítics l'avantprojecte dels pressupostos pel que fa a la despesa ordinària. A finals de setembre es tancava el termini per presentar esmenes a aquest apartat, però segons Joly cap grup municipal no s'ha pronunciat.

Jordi Joly

Diuen que no hi ha informació, però el fet és que no van presentar cap esmena sobre el pressupost de despesa corrent. Per tant, és inverosímil que puguin dir que no hi ha informació sobre el pressupost ordinari.


Pel que fa al pressupost d'inversions, que trobava a faltar el grup socialista, Joly assegura que la informació per als grups de l'oposició estarà disponible dins dels terminis que estableix la llei. De tota manera, el tinent d'alcalde d'Economia remarca que el document del Pla d'Actuació Municipal, que no s'ha aprovat encara, és l'eina de treball que utilitza l'equip de govern per planificar les inversions per a tot el mandat.

Jordi Joly

Encara que aquell PAM no es va aprovar, per motius polítics, ha estat des del primer dia la nostra eina de treball. Parlem dels mateixos projectes i les mateixes inversions previstes.


Joly reconeix que s'estan trobant amb alguns problemes per adequar els pressupostos d'inversions als recursos disponibles i que alguns projectes hauran de patir retallades, però assegura que els projectes inclosos en el PAM segueixen sent vàlids i s'aniran executant progressivament.

D'altra banda, Joly ha defensat un model de pressupostos basat en garantir la qualitat de vida dels ciutadans a través del manteniment de la ciutat i la dotació de serveis, i ha afegit també que la despesa que dedica Sant Cugat a àrees com Cultura, Polítiques Socials i Medi Ambient és superior a la de molts altres municipis catalans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.