Diferències entre Renfe i els maquinistes deixen temporalment sense servei la línia C7 entre Martorell i Cerdanyola Universitat


  • Comparteix:

La companyia ferroviària ha habilitat un servei alternatiu d'autobús a l'espera de resoldre la situació

La companyia ferroviària ha habilitat un servei alternatiu d'autobús a l'espera de resoldre la situació

Els usuaris de la línia de rodalies C7 de Renfe han d'utilitzar, des d'ahir, un servei alternatiu d'autobús en el tram comprès entre les estacions de Martorell i Cerdanyola Universitat. Segons RENFE, aquesta interrupció parcial de la línia es deu a problemes d'adaptació del personal de conducció, tot i que fonts sindicals apunten la necessitat de reorganitzar el personal en funció de les necessitats que suposa aquesta línia, ja que això no es va fer en el seu moment.

La interrupció del servei ha provocat que tant ahir com avui, els usuaris de la línia C-7 de RENFE hagin d'agafar un servei d'autobusos alternatiu entre les estacions de Martorell i Cerdanyola Universitat, passant per Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat.

Aquest servei d'autobusos està contractat per la companyia ferroviària amb l'objectiu d'evitar molèsties innecessàries als usuaris, mentre no es restableix el funcionament normal del servei ferroviari. Tot i això, alguns dels passatgers d'aquesta línia han denunciat que l'alternativa és insuficient per cobrir la demanda i han lamentat també la manca d'informació per part de Renfe. Així ho ha afirmat un dels usuaris afectats, el santcugatenc Miquel Vallmitjana.

Miquel Vallmitjana

Vaig arribar a l'estació de RENFE a primera hora del matí i em vaig trobar que no hi havia trens, em van dir que hi havia una vaga però que havien informat i dels horaris de l'autobús, ni idea


Des de la companyia ferroviària han declinat, de moment, fer declaracions però han afirmat que aquesta situació està motivada per problemes d'adaptació al servei del personal de conducció. Fonts sindicals han apuntat però que les raons obeeixen a un conflicte laboral entre l'empresa i un sector dels maquinistes, ja que amb l'entrada en funcionament de la nova línia no es va reorganitzar el personal per tal de per fer front a la nova demanda.

De moment, Renfe no ha concretat quan es restablirà el servei habitual, tot i que aquesta mateixa tarda podria saber-se ja si la problemàtica es pot resoldre ràpidament i sense més incidències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.