El ple ratifica l'acord econòmic entre Sant Cugat i Valldoreix


  • Comparteix:

L'acord també serà ratificat dijous a la Junta de Veïns de l'EM de Valldoreix

L'acord també serà ratificat dijous a la Junta de Veïns de l'EM de Valldoreix

El ple municipal ratifica l'acord econòmic que regularà les relacions financeres entre l'Ajuntament i l'EMD de Valldoreix. L'alcalde Lluís Recoder subratlla la tasca de l'equip de govern per assolir un acord. L'administració valldoreixenca assegura que amb el conveni s'obre una nova etapa de relacions entre els dos territoris.

Segons les dues administracions, l'acord simplificarà els tràmits de l'anterior conveni per agilitzar la relació econòmica entre els dos territoris. El pacte estipula les quantitats econòmiques que hauran d'aportar les dues entitats. La base del nou conveni són les participacions de Valldoreix en la despesa de Sant Cugat establertes en el pacte del 2005.

L'alcalde Lluís Recoder ha mostrat la seva satisfacció per l'acord i ha reivindicat la tasca de l'equip de govern.

Lluís Recoder

En aquest acord econòmic entre les dues administracions, reivindico la feina de l'equip de govern.


El PSC i ICV-EA han valorat positivament l'acord, tot i que han expressat objeccions. Els ecosocialites asseguren que amb la signatura del conveni s'ha perdut una ocasió per millorar l'encaix de l'EMD de Valldoreix amb l'Ajuntament. Per la seva banda, els socialistes han demanat lleialtat al consistori perquè acompleixi els terminis per efectuar els pagaments a Valldoreix.

El vocal d'Economia de l'EMD de Valldoreix, Joan Gaya, considera que s'obre una nova etapa en la relació dels dos territoris amb la signatura del conveni.

Joan Gaya

Comença una nova etapa. Es demostra que una entitat municipal descentralitzada no és cap molèstia per a una localitat.


La vigència del conveni entre Sant Cugat i Valldoreix és de 4 anys. L'acord es prorrogable anualment a partir del 2010. En cas de revisió del conveni, es mantindria vigent el ratificat aquest dilluns en ple municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.