L'Associació de Comerciants del Monestir abandona la Federació i espera la dimissió de Galvany


  • Comparteix:

L'entitat critica els estatuts de la Federació

L'entitat critica els estatuts de la Federació

L'Associació de Comerciants del barri del Monestir ha abandonat la Federació de Comerciants per discrepàncies amb els seus estatuts. Els responsables de l'associació esperen que el seu president, Josep Lluís Galvany, que també presideix la Federació, abandoni l'entitat del barri del Monestir en les pròximes hores.

Després de mesos de negociacions, la relació entre l'Associació de Comerciants del Monestir i la Federació de Comerciants de Sant Cugat s'ha trencat definitivament. El vicepresident de l'entitat veïnal, Jaume Valls, ha anunciat que els associats han decidit en assemblea abandonar la Federació, que agrupa el 20% del comerç local, per discrepàncies sobre els seus Estatuts. En concret, els comerciants del sector del Monestir critiquen la desproporció de les quotes que han de pagar i els mecanismes de representativitat, que consideren perjudicials per als seus interessos.

A més, Jaume Valls denuncia que la Federació s'ha estat finançant gràcies a l'esforç dels comerciants del Monestir sense rebre, a canvi, cap contrapartida.

Jaume Valls

Portem un any i no sabem com explicar als nostres socis què se n'ha fet dels 7.000 euros que hem pagat a la Federació.


Valls ha explicat que el president de l'Associació de Comerciants del Monestir, Josep Lluís Galvany, que també lidera la Federació, porta dos mesos sense assistir a les juntes de l'entitat del barri. Jaume Valls assegura que la dimissió de Galvany és imminent, perquè la situació actual és insostenible.

Jaume Valls

Esperem la dimissió del nostre president. La seva junta no està d'acord amb ell. Esperem que dimiteixi en les pròximes hores.


Els responsables de l'associació tenen prevista una reunió amb l'alcalde el proper 24 de maig per exposar-li la situació i esperen mantenir a partir d'ara una relació directa amb el consistori, sense passar per la Federació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.