El SC Trade Center inaugura el segon edifici d'oficines del parc empresarial


  • Comparteix:

El SC Trade Center ha inaugurat aquest dimarts un segon centre empresarial a la zona de l'avigunda de les Corts Catalanes. El parc obrirà, a més, un nou centre empresarial i de negocis a la mateixa zona a finals de juliol. El SC Trade Center ha aprofitat la inauguració del centre per estrenar nova imatge corporativa.

L'edifici, que funciona des de fa un any, té 16.000 m2. Les oficines tenen un enllaç via ràdio amb el centre de negocis per oferir tecnologies dels àmbits de la informàtica i les telecomunicacions. El SC Trade Center té previst, a més, obrir un nou centre empresarial i de negocis a la mateixa zona a finals de juliol.

D'altra banda, el SC Trade Center també continua treballant en la construcció del parc empresarial Augusta, ubicat a tocar del Sant Cugat Centre Comercial, i que estarà enllestit el juny del 2008.

Aquest dimarts, i coincidint amb la inauguració de l'edifici, el parc empresarial ha aprofitat per estrenar nova imatge corporativa. El gerent del parc empresarial, Juanjo Martínez, explica per què han canviat d'imatge.

Juanjo Martínez

La nostra evolució ens ha portat a canviar la nostra imatge.


De la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder ha felicitat el SC Trade Center per potenciar el teixit empresarial de la ciutat. Recoder ha remarcat que el parc empresarial ajuda crear llocs de treball al municipi i a impedir que Sant Cugat sigui una ciutat dormitori.

Recoder ha destacat també que el SC Trade Center doni suport a les iniciatives empresarials de la ciutat.

Lluís Recoder

Aquesta empresa dóna suport a altres iniciatives de la nostra ciutat.


L'alcalde també ha assegurat que la concentració de parcs empresarials i d'oficines a la zona i la futura construcció del centre Esade a l'avinguda Pla del Vinyet no comportarà un col·lapse de trànsit de les vies properes a l'avinguda de les Corts Catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.