El preu de la vivenda usada a Sant Cugat cau un 2%, però encara és el més alt de l'entorn metropolità


  • Comparteix:

El preu de la vivenda usada a Sant Cugat es redueix un 2% en l'últim trimestre, tot i que continua sent més elevat que a la resta de municipis de l'entorn metropolità, segons un estudi de Comprarcasa. Les dades de la nostra ciutat trenquen la tendència general de l'àrea metropolitana, on els preus han experimentat un increment del 8% i han superat per primera vegada la barrera dels 3.000 euros el metre quadrat.

L'estudi realitzat per la xarxa immobiliària Comprarcasa reflecteix que la tendència actual a l'àrea metropolitana de Barcelona apunta cap a un augment important del preu de la vivenda de segona mà. La nostra ciutat, però, es desmarca d'aquesta tendència general, tot i que es manté com la població més cara de la periferia de Barcelona amb una mitjana de 4.345 euros per metre quadrat. En l'altre extrem es troba Badia del Vallès, que continua sent la població més econòmica de la zona, amb 1.675 euros per metre quadrat.

A Sant Cugat, a diferència de la resta de poblacions, el preu ha baixat en els últims tres mesos, en concret un 2%. Les dades interanuals indiquen un augment del preu de la vivenda usada del 7%, la qual cosa s'interpreta com una certa frenada en l'escalada de preus.

L'estudi realitzat per Compracasa posa de relleu que el preu mitjà de la vivenda de segona mà a les poblacions de l'entorn de Barcelona ha superat per primera vegada els 3.000 euros en el segon trimestre de l'any. Els municipis tradicionalment més econòmics, com ara Badia, Sant Celoni i Sabadell, són justament els que més s'han encarit, mentre que les poblacions més cares com Sant Cugat han rebaixat el preu en els últims tres mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.