Els empresaris valoren negativament les infrastructures de la comarca


  • Comparteix:

Els empresaris de la demarcació de Terrassa estan descontents amb les infrastructures de la zona perquè no satisfan les seves necessitats de comunicació. Així ho indiquen els resultats de l'Informe de Conjuntura Econòmica que ha presentat la Cambra de Comerç de Terrassa. El quart cinturó i un augment d'aparcaments urbans són les demandes més insistents dels empresaris.

Les insfrastructures actuals no satisfan les necessitats de comunicació dels empresaris de la demarcació de Terrassa, en què s'adsriu Sant Cugat. Aquesta és una de les conclusions que es desprenen de l'informe de Conjuntura Econòmica de la Cambra de Comerç de Terrassa.

La principal demanda dels empresaris de la zona és la construcció del Quart Cinturó. 8 de cada 10 enquestats consideren necessari l'eix viari entre Terrassa, Sabadell i Granollers, que opinen que milloraria la comunicació interterritorial i el transport de mercaderies. Escoltem el responsable de promoció empresarial de la Cambra de Comerç de Terrassa, Antoni Munuera.

Antoni Munuera

El 4t Cinturó donarà fluïdesa a les comunicacions per carretera de persones i mercaderies i s'haurà d'acabar construint.


L'estudi també mostra la demanda dels empresaris d'un millor aparcament urbà que redueixi la dificultat dels empresaris d'aparcar a les grans ciutats. Les carreteres i les autopistes de la zona són considerades insuficients per un de cada dos empresaris consultats.

Pel que fa a Sant Cugat, escoltem la valoració de Munuera.

Antoni Munuera

Sant Cugat està en un lloc estratègic dins la comarca i per tant les necessitats de comunicació són més altes que a altres indrets.


Els accessos als polígons industrials, la xarxa de ferrocarrils i els serveis d'intercanvi modal per a mercaderies són els elements considerats com a suficients pels empresaris de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.