Associacions veïnals de Mira-sol s'absenten del consell per disconformitat amb els pressupostos


  • Comparteix:

Tres associacions de veïns s'han absentat del consell de districte de Mira-sol aquest dimecres per disconformitat amb els pressupostos del 2007. Les entitats veïnals lamenten que els comptes no es divideixin en partides pressupostàries per als districtes i denuncien no haver rebut prou informació per assistir a la trobada. En canvi, l'equip de govern assegura haver informat les associacions i remarca que ha presentat el major nombres de partides possibles centrades exclusivament en Mira-sol.

Les associacions veïnals Mira-sol, Sant Joan i Mas Gener han decidit seguir el consell de districte extraordinari sobre pressupostos des de les fileres del públic. Negant-se a participar des de l'espai corresponent a les entitats, els grups veïnals han denunciat que l'equip de govern no els havia facilitat prou informació sobre els comptes en sessions informatives. Els portaveus veïnals també critiquen que els comptes no s'elaborin amb divisions pressupostàries per a cada districte.

Escoltem,Joaquim Arnal, de l'associació de veïns de Mira-sol.

Joaquim Arnal

No ens hem assegut perquè no teníem la informació necessària. Sense informació, no podem col·laborar amb l'Ajuntament.


En canvi, el tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda, Jordi Joly, ha assegurat que s'ha facilitat la informació sobre els pressupostos a les entitats veïnals en la sessió informativa de la setmana passada. Joly també ha remarcat que enguany s'han explicat els pressupostos del 2007 amb més xifres corresponents exclusivament a Mira-sol.

Escoltem Joly.

Jordi Joly

Hem ofert tota la informació. Ha estat un procés correcte.


Els partits de l'oposició - PSC, ICV-EA i PP - han mostrat el seu suport a la decisió veïnal. No obstant això, la formació popular ha remarcat que s'havia millorat el procés d'informació dels comptes respecte anys anteriors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.