Sant Cugat aprova els estatuts del Consorci de la B-30


  • Comparteix:

El ple ha donat llum verda a la creació del Consorci de l'eix de la B-30, que agrupa la nostra ciutat, Rubí i Cerdanyola. L'objectiu de l'organisme és impulsar conjuntament l'entorn empresarial, científic i de coneixement que s'estén al voltant de l'autopista AP7 i del seu lateral, la B-30.

Tots els grups polítics han votat a favor de la constitució del Consorci i dels seus estatuts, excepte el PP, que s'ha abstingut i ha reclamat que l'oposició tingui presència al consell plenari de l'ens.

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, ha subratllat que el Consorci de la B-30 pretén convertir-se en un pol empresarial i de coneixement que pugui competir a nivell global.

Jordi Joly

El creixement de la zona té impacte a nivell de país. Tenim pocs elements per lluitar en un marc internacional, i aquesta zona pot jugar al més alt nivell europeu i mundial.


Sant Cugat ha estat el primer municipi que ha aprovat la creació del Consorci de la B-30. En els propers dies, els plens de Rubí i Cerdanyola faran el mateix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.