La farmacèutica Exquim, amb seu a Sant Cugat, busca mercats a l'Amèrica Llatina


  • Comparteix:

L'empresa farmacèutica Exquim, ubicada a Sant Cugat, participa fins al 17 de febrer en una missió comercial a Colòmbia, Veneçuela i l'Equador. L'objectiu del viatge, organitzat per la Cambra de Comerç de Terrassa, és crear vincles i establir relacions comercials amb els mercats llatinoamericans.

Exquim forma part del Grup Ferrer i està dedicada al sector de la farmàcia i la nutrició animal. Els representants de la companyia han viatjat a l'Amèrica Llatina en una missió comercial que inclou dotze empreses catalanes més, tres d'elles ubicades a Cerdanyola, Santa Perpètua de Mogoda i Sabadell.

Per a la Cambra de Comerç de Terrassa, establir relacions comercials amb Colòmbia, Veneçuela i l'Equador és important, ja que aquests països han establert recentment una unió duanera, que també inclou Bolívia i el Perú. La zona de lliure comerç es protegeix amb un aranzel extern comú.

La missió compta amb el suport del Consorci de Promoció Comercial de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.