Sant Cugat Comerç reconeix la tasca comercial feta per la propietària de la botiga Xercavins


  • Comparteix:

El sopar de Sant Cugat Comerç es va fer a l'Hotel Novotel

El sopar de Sant Cugat Comerç es va fer a l'Hotel Novotel

Més d'un centenar de persones van assistir dissabte al sopar anual de Sant Cugat Comerç. Durant la vetllada es va donar el premi a 'Tota una vida dedicada al comerç' a Adelaida Montosa, propietària de la botiga de sabates Xercavins.

La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea, va aprofitar el sopar per reclamar més aparcament al centre de la ciutat i l'aprovació d'un projecte de construcció de benzineres. Egea ens explica la importància d'aquest projecte.

Maria Eulàlia Egea

Aquest projecte ajuda sobretot als veïns de Sant Cugat i en segon terme a Sant Cugat Comerç.


Segons la presidenta fa més de dos anys que es reclamen més benzineres i finalment la setmana vinent es tractarà el tema. El projecte preveu instal·lar benzineres autònomes que estiguin en servei les 24 hores del dia i vol instal·lar-les a la zona de Sant Martinenc, Valldoreix i Mira-Sol.
El sopar dels comerciants i botiguers de Sant Cugat va comptar amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, el qual va remarcar que és molt important que el comerç de Sant Cugat es vegi com un segell de qualitat.

Lluís Recoder

Sant Cugat Comerç ajuda a marcar el concepte de segell de qualitat de la ciutat


Al final del sopar es va lliurar el premi del concurs d'aparadors de la passada festa major, que va ser atorgat a la botiga d'electrodomèstics Tobella. També es va lliurar el premi del concurs de parades de la botiga al carrer, que s'el va endur el comerç de complements de bany Ridox. Però El premi més important s'el va emportar Adelaida Montosa, propietària de la botiga de sabates Xercavins, que va ser reconeguda amb la distinció de 'Tota una vida dedicada al comerç'.
La festa va ser amenitzada pel periodista d'entreteniment Queco Novell, conegut pel programa Set de Nit, que va imitar a Pasqual Maragall i a Xavier Trias.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.