Cotxes de luxe a canvi d'una quota anual


  • Comparteix:

Sant Cugat acollirà properament un GT Club, que permetrà els seus socis gaudir de cotxes de luxe a canvi d'una quota anual. El principal avantatge per als socis es que no hauran d'encarregar-se del manteniment d'aquests vehicles ja que només pagaran pel temps que els utilitzin.

Els socis del GT Club podran conduir a partir de juny models de Ferrarri, Bentley, Aston Martin, Maserati i Porsche. Aquesta col·lecció de vehicles suposa una inversió de 1'2 milions d'euros, a més d'una altra inversió prevista d'un milió i mig d'euros que inclou la construcció de la seu del club, que s'ubicarà a la ciutat.

El promotor de la iniciativa, Albert Castelló, explica la proposta del Club

Albert Castelló

És una iniciativa dirigida a persones interessades en cotxes de gamma alta, perquè puguin gaudir-los sense els inconvenients del manteniment.


Per fer front a aquestes despeses, el GT Club ja compta amb 29 socis que han aportat 3.750 euros a fons perdut. A aquesta xifra, s'hi ha de sumar una quota anual de 8.500 a 19.000 euros, segons el kilometratge que es vulgui recórrer. Els socis podran escollir el model que vulguin, sempre amb reserva prèvia per telèfon o Internet.

Per ara el club disposa de 7 vehicles, però Castelló preveu ampliar fins a trenta els cotxes en els propers tres anys. Els automòbils es canviaran cada dos anys i mig. A més, el club organitzarà altres activitats pels seus socis com viatges o cursos de conducció.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.