Treballadors de Sant Cugat denuncien Axa-Winterthur per cedir-los a una filial


  • Comparteix:

Un grup de treballadors de la seu que Axa-Winterthur té a Sant Cugat denuncia l'empresa asseguradora per cedir-los a l'empresa filial d'assistència en viatge. Els treballadors argumenten que la cessió s'ha fet de forma il·legal, mentre l'empresa assegura que tot el procés compleix la legislació vigent.

Segons l'advocat dels treballadors denunciants, Enrique Moreno, els afectats són un total de 25 treballadors que van ser cedits de forma 'il·legal' a Interpartner España. Per la seva banda Axa-Winterthur, en veu del seu director de comunicació, Josep Alfonso, ha assegurat que els denunciants són una quinzena i que la cessió s'ha fet dins la legislació vigent.

L'advocat dels treballadors ha afirmat que l'empresa ha volgut 'disfressar' l'operació de successió legal però que no s'ha actuat de manera correcta i que per aquest motiu es demanarà que s'anul·li la cessió. Els treballadors argumenten també que amb la cessió van perdre els beneficis dels que gaudien des de la signatura d'un protocol amb els sindicats el passat 15 de febrer.

Segons Josep Alfonso, el trasllat respon a una adequació del nou organigrama de l'empresa després de la fusió d'Axa i Winterthur i que s'ha fet amb el vistiplau dels sindicats. Per Alfonso, els treballadors s'integren a Interpartner España en les mateixes condicions laborals i contractuals en les que estaven a Winterthur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.