Delphi produirà a Romania el mateixos productes que a Sant Cugat


  • Comparteix:

La multinacional Delphi obre una nova planta a la localitat romanesa d'Iasi on es produiran components per a motors dièsel. Aquest anunci arriba després del tancament de la fàbrica de Cadis i del reforçament de l'activitat de les instal·lacions de Sant Cugat.

A Romania, Delphi realitzarà bombes per a motors dièsel, un producte que també es fabrica a la planta que la multinacional té a Sant Cugat. Tot i això, el centre de Sant Cugat ha rebut un nou impuls amb més inversions i el trasllat a la ciutat de part del departament d'enginyeria de bombes d'injecció, unes mesures contemplades al conveni signat el 2004.

El secretari general de CCOO a Delphi, Jordi Arnáiz, explica que per ara les dues plantes són compatibles.

Jordi Arnaiz

Tenim una tranquil·litat relativa per als propers anys. A la propera negociació del conveni, al 2008, posarem sobre la taula la continuïtat de les inversions a Sant Cugat.


El centre santcugatenc acollirà, també, part del centre d'enginyeria de bombes d'injecció. Així, Sant Cugat es convertirà en lloc de creació de nous dissenys i productes que aniran cap als altres centres productius de la companyia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.