Recoder i el rector de la UB assenyalen Sant Cugat com una ciutat amb 'marca de qualitat'


  • Comparteix:

L'alcalde Recoder i el rector de la UB, Joan Tugores, han coincidit en assenyalar Sant Cugat com una ciutat amb 'marca de qualitat'. El rector i l'alcalde han participat en l'acte de presentació del Butlletí Econòmic de Sant Cugat corresponen a la tardor de l'any 2002.

L'alcalde Recoder ha manifestat que Sant Cugat és una ciutat que conjumina la seva qualitat amb un 'equilibri social molt significatiu'. De fet, per Lluís Recoder, la ciutat 'no té una fractura social important'.

Lluís Recoder

Sant Cugat destaca per la seva qualitat de vida i per no patir fractura social


El rector de la UB, el santcugatenc Joan Tugores, ha coincidit amb l'alcalde i també ha destacat que Sant Cugat és una ciutat amb 'qualitat'. Tugores i Recoder han marcat l'elevat preu de l'habitatge com el principal problema de la ciutat. Segons el rector de la UB, Sant Cugat 'és una ciutat en la qual els criteris d'accessibilitat a segons quins bens, com l'habitatge, són una mica més restrictius que al conjunt de Catalunya'.

Joan Tugores

Els criteris d'accessibilitat a segons quins béns, com l'habitatge, són una mica més restrictius que al conjunt de Catalunya, però això es compensa amb una vocació d'incrementar els equipaments i els ajuts públics


El Butlletí Econòmic, elaborat pel grup de recerca AQR de la UB i que recull més de 600 ítems econòmics, indica que Sant Cugat és una de la ciutats catalanes amb millor qualitat de vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.