El GT Club de Sant Cugat obre una delegació a Madrid


  • Comparteix:

El GT Club de Sant Cugat obrirà a final de mes una delegació a Madrid. Aquesta ampliació del club ve acompanyada de cinc nous vehicles dels quals podran gaudir els nous socis de Madrid. L'entitat compta ja amb 60 socis a Sant Cugat i entre totes dues seus vol arribar als 30 vehicles i als 350 membres.

La seu madrilenya està situada a Pozuelo de Alarcón i comptarà des de la seva obertura amb els següents vehicles: un Ferrari 599 GTB Fiorano, un Porsche 911, un Maseratti Quattroporte, un Aston Martin V8 Vantage i un Ferrari 430.

L'èxit de l'iniciativa a Sant Cugat i i el perfeccionament del sistema de reserves per Internet ha permès fer el salt a Madrid.

Les persones que vulguin conduir aquests cotxes d'altes prestacions hauran d'aportar 3.750 euros a fons perdut i després adquirir alguns dels abonaments que van dels 4.750 als 19.000 euros en funció del quilometratge.

El GT Club té previst adquirir properament un Lamborghini Gallardo, un Ford GT, un Bentley Flying Spur i Ferrari F430 F1 Spider.

A partir de l'obertura de la nova seu, es podrà recollir un cotxe a Madrid i tornar-lo a Barcelona i a l'inrevés.

El GT Club és una iniciativa de l'expilot i empresari Albert Castelló.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.