Cerdanyola també responsabilitza Rubí del retard del projecte de l'Eix B-30


  • Comparteix:

L'alcalde de Cerdanyola, Antoni Morral, vol que es fixi un data per constituir el Consorci de l'Eix de la B-30, que també inclou Sant Cugat i Rubí. Segons Morral, el projecte s'ha endarrerit perquè el consistori de Rubí vol concretar més el pla de treball abans de signar l'acord definitiu.

El tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda de la nostra ciutat, Jordi Joly, ja va lamentar a principis de novembre les reticències de Rubí sobre 'els enfocs' i 'els ritmes de treball' del projecte econòmic de l'Eix de la B-30. Ara, l'alcalde de Cerdanyola, Antoni Morral, ha explicat que aquestes desavinences amb Rubí endarrereixen el projecte, però que en cap cas el tiraran enrera.

Morral considera que les peticions de Rubí per concretar un pla de treball s'haurien d'analitzar un cop s'hagi constituït el projecte definitiu de l'Eix de la B-30.

Antoni Morral

Si s'ha endarrerit una mica és perquè Rubí vol afinar més la concreció del pla de treball. Crec que això es podria tractar just després de la constitució del consorci.


Morral ha subratllat, com ja ho ha fet Jordi Joly en repetides ocasions, que aquest projecte ha de començar a donar resultats per consolidar la relació transversal entre els tres municipis i els seus teixits empresarials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.