Banc Sabadell, en un index borsari d'empreses sostenibles


  • Comparteix:

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha entrat FTSE4Good, un índex borsari que inclou empreses sostenibles. Per entrar en aquest índex, cal complir uns criteris econòmics, mediambientals i socials.

La inclusió als índexs FTSE4Good permet que els gestors d'actius incorporin l'acció de Banc Sabadell a les seves carteres de productes amb un perfil d'inversió socialment responsable.

L'FTSE, del grup The Financial Times i la Borsa de Londres, és una de les institucions líders en creació i gestió de més de 100.000 índexs de valors, bons i fons d'alt risc.

D'altra banda, Banc Sabadell proposarà a la junta d'accionistes que tindrà lloc aquest dijous a Barcelona l'emissió de fins a 2.000 milions d'euros en accions convertibles, que, si s'aprova, podrà efectuar-se en un o diversos cops i dins d'un termini màxim de cinc anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.