Comencen les rebaixes amb un abaratiment dels productes d'entre el 20 i el 30 per cent


  • Comparteix:

La majoria de comerços han penjat ja els cartells de les rebaixes

La majoria de comerços han penjat ja els cartells de les rebaixes

Les botigues santcugatenques han començat la campanya de rebaixes. Al voltant d'uns 200 comerços han baixat els preus dels seus productes amb descomptes que oscil·len entre el 20 i el 30 per cent. De moment, les vendes del primer dia de rebaixes han estat més aviat fluixes.

Els comerciants santcugatencs esperen obtenir un bon resultat de la campanya de rebaixes. Calçat, confecció i roba de la llar són els principals sectors que participen en aquesta campanya, tot i que també se sumen d'altres. Jesús Blanco, vicepresident de Sant Cugat Comerç, ha explicat que els comerciants encaren la campanya amb molta il·lusió i garantint la qualitat dels seus productes.

Jesús Blanco

Afrontem les rebaixes amb il·lusió d'oferir els nostres productes amb un millor preu però amb la mateixa qualitat de sempre


Durant les primeres hores de rebaixes les vendes han estat més aviat escasses. Tot així, alguns santcugatencs s'han acostat a les botigues per comprar els regals de Reis que encara tenen pendents. Malgrat això, la majoria de consumidors afirmen que no esperen a les rebaixes per comprar.

Clients rebaixes

Home, sempre és millor esperar a les rebaixes, per la gent que no creu en els Reis.


La campanya de rebaixes finalitzarà al mes de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.