Opel Autocugat encapçala el rànquing de vendes de cotxes nous el primer trimestre de l'any


  • Comparteix:

El concessionari Opel Autocugat s'ha situat durant els mesos de febrer i març com a líder en cotxes nous matriculats a la ciutat amb un total de 76 vehicles, segons l'informe de matriculacions de la consultoria Urban Science. Per darrera d'Opel, s'hi han situat Volkswagen, Seat, Toyota i Peugeot.

L'estudi destaca també perquè dues marques com Audi i BMW, que van liderar el sector durant la primera i la segona meitat de l'any passat respectivament, ara estan molt lluny del lideratge amb 24 cotxes matriculats per Audi i 40 per BMW.

Segons el gerent d'Opel Autocugat, Josep Maria Negre, el secret del liderat d'Autocugat passa per la implicació de l'empresa en les iniciatives de la ciutat.

Josep Maria Negre

Autocugat està sempre en disposició de col·laborar en totes les iniciatives de la ciutat com per exemple els premis Ciutat de Sant Cugat.


Durant els mesos de febrer i març el nombre de vehicles nous matriculats a la ciutat ha estat de 622.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.