Indo crea una nova societat amb una empresa índia


  • Comparteix:

La multinacional Indo ha signat un acord amb l'empresa índia GKB Opthimatics Limited per crear una nova aliança que permeti a les dues empreses seguir innovant en maquinària òptica. Aquesta aliança estratègica no afectarà la planta que Indo té a Sant Cugat ja que s'utilitzaran les oficines de l'Índia.

Aquest dilluns el director general d'Indo, Antoni Olivella, ha anat a la ciutat índia de Goa per signar un acord que ha acabat amb la creació d'una nova aliança estratègica amb la intenció de seguir innovant i així arribar al mercat indi. La nova societat tindrà com a director general Prakash Joshi i la seu oficial es situarà a Goa.

El cap de Relacions Institucionals, Guillermo de Ciria, ha explicat que la firma no ha afectat la planta de Sant Cugat.

Guillermo de Ciria

En principi aquesta nova societat no afectarà la planta de Sant Cugat. Com a molt, alguns treballadors de Sant Cugat hauran de viatjar a l'Índia en moments puntuals.


La signatura no suposarà treure cap nou producte sinó que se centrarà en la recerca i desenvolupament de béns d'equip òptics. La multinacional va anunciar al juliol un acord d'intencions amb el segon fabricant de maquinària òptica del món. Si aquest projecte tira endavant, Indo, que se situa en la quarta posició mundial, es convertirà en la primera multinacional òptica del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.