L'Ajuntament dóna suport a les peticions d'infraestructures de les patronals vallesanes


Temes relacionats

L'empresariat vallesà reclama urgentment la prolongació de la L-7 de FGC amb estació a Sant Cugat (22/set/08)

El Vallès Occidental demana celeritat en la construcció infraestructures (20/ago/08)

El Vallès Occidental demana a la Generalitat els túnels central i d'Horta ferroviaris per connectar amb Barcelona (16/jul/08)

El govern aposta pel Túnel d'Horta ferroviari en comptes de fer-ho per la prolongació de la línia d'Avinguda Tibidabo ( 7/abr/08)


  • Comparteix:

L'Ajuntament celebra les peticions en matèria d'infraestructures de les Cambres de Comerç de Terrassa i Sabadell, de la patronal Cecot i del Consell Intersectorial d'Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC). Els empresaris han reclamat a la Generalitat la màxima celeritat en la construcció de la prolongació de la línia d'avinguda Tibidabo fins a Sant Cugat com a principal demanda. Per a l'equip de govern, aquest projecte és necessari i donaria sortida als problemes de mobilitat de la comarca en un futur.

L'alcalde assegura que no només està a favor de les peticions dels empresaris, sino que considera que són absolutament necessàries. Recoder ha mostrat la seva preocupació per les infraestructures al Vallès i a la regió metropolitana de Barcelona a mig termini.

Escoltem Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Les infraestructures ferroviàries entre el Vallès i Barcelona són molt importants i la prolongació de la línia donaria solucions a problemes de mobilitat.




La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, considera que la prolongació de la línia d'avinguda Tibidabo seria una excel·lent notícia que permetria donar servei a altres barris de la ciutat.

Marta Subirà

La prolongació de la línia donaria accés a altres zones de la ciutat.




Aquesta reclamació, que l'empresariat de la comarca i el consistori local consideren prioritària, se suma a la petició d'altres infraestructures pel Vallès Occidental que han agrupat els empresaris en un informe. Segons l'empresariat, el document arriba per fer 'pressió' a les administracions en un moment clau com a mesura per fer front a la crisi econòmica i aprofitant el debat sobre finançament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.