La Cambra de Terrassa inicia avui la seva activitat formativa a la ciutat


Temes relacionats

Obre la delegació de la Cambra de Terrassa per assessorar l'empresariat de la zona ( 5/set/08)


  • Comparteix:

La seu de la Cambra de Terrassa a Sant Cugat inicia avui la seva activitat de formació a la ciutat amb el programa Nord de direcció comercial i màrqueting. El curs està dirigit a directius de l'àrea de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal per tal de proporcionar eines i metodologia sobre la funció comercial.

Aquest és el primer cop que l'ens cameral ofereix aquest curs fora de la seu central. Precisament, aquest és un dels motius que van impulsar a la Cambra de Terrassa a ubicar una nova seu a Sant Cugat

El president de la Cambra, Marià Galí, destacava així la importància de la proximitat amb els empresaris durant la presentació de la nova seu.

Marià Galí

Comencem una nova etapa d'il·lusió per desenvolupar més serveis als empresaris.


El programa s'impartirà cada dilluns a la tarda fins el 27 d'abril i abordarà temes com els problemes del mercat, les capacitats de la comunicació, el treball en equip i l'estil de direcció, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.