Els empleats de Correus afectats pel trasllat a Sant Cugat reclamen la intervenció de la Generalitat


  • Comparteix:

Els treballadors de Correus afectats pel trasllat a la nova planta de distribució de Sant Cugat demanen la mediació de la Generalitat per resoldre el conflicte que els enfronta amb l'ens públic. Sis treballadors continuen tancats, des de dijous, al despatx del director territorial de correus com a protesta pel que consideren una reducció encoberta de la plantilla.

Aquest matí els treballadors tenen previst ocupar el vestíbul de l'oficina principal de Correus a Barcelona. La protesta forma part de la vaga indefinida, convocada fa 15 dies pels sindicats CGT i USOC, per exigir que es torni a negociar el trasllat d'uns 800 treballadors al nou centre de distribució de correus a Sant Cugat. La secretaria general estatal de la CGT a Correus, Eva Sánchez, ha anunciat que demanaran l'arbitratge de l'administració:

Eva Sánchez

Estem demanant la mediació de la Generalitat per solucionar el conflicte


Els sindicats asseguren que hi ha més de 2 milions d'objectes postals pendents d'entrega, com a conseqüència de la vaga de 3 hores per torn que mantenen des de fa 15 dies. Segons l'ens públic, el trasllat dels treballadors a la nova planta pretén millorar la qualitat de servei, sense perdre llocs de treballs, i tindrà un caràcter voluntari. Els sindicats ho veuen com una reducció encoberta, i reclamen compensacions pel trasllat i un transport col·lectiu fins la nova planta, que havia d'haver entrat en funcionament aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.