Publipan porta a Sant Cugat una nova forma de publicitat


  • Comparteix:

L'empresa Publipan dedicada a la inserció de publicitat a les bosses alimentàries obre franquícia a Sant Cugat. La companyia, amb presència a 79 ciutats de l'Estat espanyol, ofereix la possibilitat als comerciants i empresaris de la ciutat d'anunciar-se en una bossa de pa biodegradable. Es tracta d'una bossa de cel·lulosa que té una vida de 30 dies.

Publipan s'instal·la a la Floresta amb la intenció de ser un nou suport publicitari per empresaris i comerciants locals. La bossa dissenyada pel pa és gratuïta per les fleques i apropa la publicitat dels negocis locals als compradors.

El responsable d'expansió de la companyia, Miguel Ulecia, explica per què s'han instal·lat a la ciutat.

Miguel Ulecia

És una ciutat interessant econòmicament i aprofitarem la campanya de Nadal per implantar-nos.


Per ara, l'empresa comercialitza bosses pel pa, però en un futur preveuen ampliar l'oferta a altres tipus de bosses. D'aquest manera els comerços es podran adaptar a la normativa que preveu la desaparició de les bosses de plàstic al 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.