El secretari general de la xarxa Eurocities visita Sant Cugat


Temes relacionats

Sant Cugat ja és membre de la Xarxa Eurocities (17/oct/08)


  • Comparteix:

Avança la integració de Sant Cugat a la xarxa de ciutats europees del projecte Eurocities. El secretari general d'aquesta xarxa, Paul Bevan, ha visitat aquest dilluns Sant Cugat i ha mantingut una reunió de treball amb l'alcalde, Lluís Recoder. Sant Cugat forma part d'Eurocities a través de la unió amb diversos municipis de l'àrea de Terrassa.

Els 400.000 habitants de la regió formada per Terrassa, Sant Cugat, Ullastrell, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Vacarisses, Viladecavalls, Matadepera, Castellbisbal, Sant Quirze i Rubí conformen l'anomenada 'Terrassa region cities', que s'integra dins aquesta xarxa de ciutats europees fundada el 1986.

En el seu pas per Sant Cugat, el secretari general d'Eurocities, Paul Bevan, ha visitat el nou campus d'Esade a la ciutat, ha visitat també l'Ajuntament i a continuació ha mantingut una reunió de treball amb l'alcalde, amb qui ha dinat al restaurant del Mesón.

L'objectiu d'aquesta unió és compartir coneixements, analitzar problemes comuns i desenvolupar solucions innovadores a través de diferents fòrums, grups de treball i projectes en comú. Ho explica Bevan.

Paul Bevan

El fet que una ciutat sigui membre de la xarxa Eurocities permet establir contactes amb les principals ciutats europees per aprendre i ensenyar experiències de profit.




Actualment, la xarxa Eurocities està formada per 32 ciutats grans d'un total de 30 estats europeus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.