Nou format del Sant Cugat Actiu per incorporar el comerç a la mostra


Temes relacionats

Més de 150 empreses i comerços confirmen la seva participació al Sant Cugat Actiu ( 5/mai/09)

El president de l'Associació de Comerciants confia que la 10a Mostra Sant Cugat Actiu serà un èxit ( 5/mai/09)

El comerç local, indecís sobre la seva participació al Sant Cugat Actiu ( 4/mai/09)

Sant Cugat Actiu acollirà un aparador artístic gràcies a Firart ( 4/mai/09)

Cugat.cat obrirà un laboratori d'idees per superar la crisi a la mostra Sant Cugat Actiu (30/abr/09)

Suport d'empresaris i comerciants al nou model del Sant Cugat Actiu (25/mar/09)

La 10a mostra Sant Cugat Actiu prescindeix de la carpa i es transforma en una fira de carrer (25/mar/09)


  • Comparteix:

Preparatius de la carpa de la Plaça d'Octavià

Preparatius de la carpa de la Plaça d'Octavià

La 10a Mostra Sant Cugat Actiu obre avui les portes amb més de 400 expositors. En total 290 botigues del centre se sumen al circuit comercial, 45 de les quals ho fan com a promotores de l'esdeveniment. 110 empreses i negocis també participaran en aquesta Mostra que enguany deixa enrera la carpa del parc de l'Arborètum i es reparteix per tots els carrers de la ciutat.

La Mostra estarà formada per vuit espais temàtics repartits des de la plaça de Lluís Millet, passant per tot l'eix comercial de la ciutat i altres punts del centre com les places d'Octavià, del Rei i Sant Pere i el carrer Major i l'avinguda de Cerdanyola.

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha dit que estan satisfets amb la participació d'enguany tenint en compte el moment 'complicat' pel qual passa l'economia del país.

Jordi Joly

Estem satisfets. És una mostra que es fa en un moment molt complicat, per tan tenint en compte aquesta situació la resposta és més que positiva.


Tot i que al circuit de la Mostra participen prop de 300 comerços, només 45 s'hi han adherit com a promotors. Amb tot, el president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany, s'ha mostrat convençut que finalment els comerços s'animaran i obriran diumenge.

Josep Lluís Galvany

Estic segur que obriran diumenge perquè veuran com obren els altres i que hi haurà molta gent al carrer i serà una bona ocasió per vendre.


La 10a edició de la Mostra arriba sobretot amb una novetat important: el canvi d'ubicació i de model. Enguany deixa d'estar centralitzada en una única carpa situada al Parc de l’Arborètum i quedarà disseminada en diferents fires temàtiques repartides pels carrers del casc urbà. L'objectiu d'aquests canvis és apropar la Mostra al comerç local i a la ciutadania, així com incrementar el nombre de visitants.

El gerent de l'Associació Sant Cugat Empresarial, Gabriel Morera, creu que els canvis en la mostra estan ben enfocats i considera que el nou model significa un 'punt d'inflexió'.

Gabriel Morera

El nou model significa un punt d'inflacció del que fins ara s'havia fet. La manera d'afronta-ho és molt encertada i adequada.


Els sectors de l'automòbil, els serveis, la cultura i la moda, i els esports estaran representats en aquesta mostra en diferents estands i activitats programades. Els organitzadors han preparat un programa d'activitats lúdiques amb actuacions musicals i espectacles d'animació infantil, entre molts altres, amb l'objectiu de dinamitzar aquest esdeveniment. Aquestes activitats se celebraran al carrer Valldoreix i a les places Doctor Galtés, can Quitèria i Lluís Millet. L'Ajuntament també participarà al Sant Cugat Actiu oferint unes jornades de portes obertes a l'edifici consistorial. A més, en el vestíbul d'aquest edifici els ciutadans que vulguin podran visitar l'exposició 'Municipis per Europa'.

El grup de comunicació multimèdia Cugat.cat també tindrà un apartat important en aquesta mostra amb l'objectiu de recollir experiències empresarials útils per superar la crisi econòmica. El grup instal·larà un estand propi a l'espai d'Innovació de la plaça d'Octavià i oferirà una ronda d'entrevistes a l'escenari principal amb empresaris i experts. A més, el diari electrònic Cugat.cat obrirà un espai especial dedicat a la mostra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.