Laboratori d'Idees (4): Catalana Occident es decanta per la flexibilitat per respondre les noves necessitats sorgides de la crisi


  • Comparteix:

Catalana Occident aposta per la flexibilitat en els seus productes per donar resposta a les noves necessitats sorgides de la crisi econòmica. En una entrevista al Laboratori d'Idees de Cugat.cat, el director comercial de Catalana Occident a Sant Cugat, José Juan, ha assegurat que cal innovar, buscar nous productes i adaptar-se al nou context per fer front a la crisi i sortir-ne reforçats.

El sector de les assegurances també nota la crisi econòmica , sobretot per les conseqüències que ha comportat al món de l'automoció i de la construcció. Buscar nous mercats i 'saber estar al teu lloc' amb una bona gestió és la principal línia estratègica de Catalana Occident.

El director comercial de Catalana Occident a Sant Cugat, José Juan, ha apostat per la flexibilitat davant els entrebancs de la crisi.

José Juan

Hem d'estar al mercat d'una manera competitiva i no deixar de ser actius. Si la societat canvia, hem d'estar preparats per canviar.


Juan també ha recordat que valors com l'esforç i el treball han de servir per posicionar les empreses a primera línia una vegada superada la conjuntura econòmica actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.