El sector de l'esport resisteix a la crisi


  • Comparteix:

Un dels tècnics del DIR fa una demostració

Un dels tècnics del DIR fa una demostració

Els quatre representants del món de l'esport de la Mostra Sant Cugat Actiu afirmen que tot i la crisi, la gent continua fent esport i que no han vist afectada seva demanda. Eurofitness, DIR i el Club Esportiu Valldoreix es mostren satisfets de la resposta del públic a les seves propostes.

Com a representants del món de l'esport a Sant Cugat, tant els centres esportius com la Secretaria General de l'Esport han parlat de com afecta la crisi en el seu àmbit. Tant Eurofitness, DIR i Club Esportiu Valldoreix, creuen que els seus abonats són fidels i que la seva demanda no ha baixat per la crisi.

Expositors

La crisi ens ha afectat, però el nombre de clients l'hem mantingut. / Estem contents, perquè el nombre de socis es manté. / Tenim una base de socis molt fidel, hem tingut baixes, però també incorporacions.










En canvi, el cap de premsa de la Secretaria General de l'Esport, Albert Mayol, creu que la crisi si que afecta sobretot els clubs.

Albert Mayol

Els clubs viuen dels patrocinadors i la veritat sí que estan notant la crisi.


El DIR, l'Eurofitness i el Club Espotiu Valldoreix estan ubicats a la plaça de la Vila, mentre que la secretaria general de l'Esport té el seu stand a la plaça d'Octavià. Els diversos expositors han aprofitat la fira per informar sobre els seus serveis i donar a conèixer les diferents iniciatives que realitzen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.