Egarsat és la nova mútua d'accidents laborals del F.C. Barcelona


  • Comparteix:

Seu d'Egarsat

Seu d'Egarsat

La mútua Egarsat, amb seu a Sant Cugat, és des d'aquest dimecres la mútua d'accidents laborals del F.C.Barcelona. Els projectes en biomecànica, en regeneració de cartílags i altres especialitats relacionades amb la medicina esportiva i la proximitat de les instal·lacions del club són alguns dels motius que han portat a la signatura de l'acord.

Egarsat té en marxa projectes com Laboratori de Biomecànica, únic a nivell europeu amb acreditació de la Societat d'Europea d'Anàlisi del Moviment. A més és referència en investigació i aplicació de teràpies de regeneració tissular en fractures mal consolidades. La mútua té en marxa diverses línies d'investigació en regeneració de cartílag articular, teràpies cel·lulars en patologies musculotendinoses.

Aquest bagatge en medicina esportiva i la proximitat de les instal·lacions de totes dues entitats ha facilitat que s'arribés a l'acord de col·laboració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.